O nouă sesiune de consultaţii gratuite ORL pentru giurgiuveni

O nouă sesiune de consultaţii gratuite ORL pentru giurgiuveni

Giurgiuvenii vor putea beneficia din nou de consultaţii ORL gratuite. Miercuri, 11 iunie, în intervalul orar 9.00 – 13.00, medicul primar ORL dr. Elena Lungu, de la SC Delta Med SRL, şi audiologul Roxana Dumitru, de la firma Bernasound, vor desfăşura cea de-a doua sesiune de consultaţii gratuite, în aceeaşi locaţie ca până acum – Galeriile de Artă „Silvia Grosu Jelescu”.
Firma Bernasonund asigură audiogramele totale şi vocale, cât şi probele cu aparate auditive. Cei cu probleme de auz vor putea achiziţiona proteze auditive fără a mai fi nevoie să se deplaseze la Bucureşti. Protezele de înaltă tehnologie cărora li se asigură o garanţie de doi ani, precum şi remedierea gratuită a posibilelor disfuncţii ce pot surveni de-a lungul timpului, vor putea fi achiziţionate de la sediul cabinetului medical din Giurgiu, şoseaua Sloboziei, Km 4, intrarea Verachim, SC Delta MED SRL.
Având în vedere că cele două societăţi au contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, pacienţii vor putea beneficia de proteze auditive gratuite sau în regim compensat.

Ultima modificare: 10.06.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Primaria Giurgiu reia de maine procesul de dezinsectie

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.